Weet waar je mag (nacht)vissen met VISplanner!

vrijdag, 01 maart 2013

Weet waar je mag (nacht)vissen met VISplanner!

Onlangs is de website www.visplanner.nl geupdate. De nieuwe Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren staat nu online. Zo weet je exact waar je wel en niet mag vissen met je VISpas(sen). Ook is Nachtvissen/ Derde hengel toegevoegd.

Zo kun je vanaf nu dus met VISplanner exact zien waar je ‘s nachts en/ of met drie hengels mag vissen, als je over de Landelijke Nachtvis- of Derde Hengeltoestemming beschikt.

Update VISplanner apps

Daarnaast zijn de VISplanner Apps geupdate naar de nieuwe Gezamenlijke Lijst van Nederlandse viswateren en de nachtvis- en derdehengelwateren. Zo kun je eenvoudig met je smartphone op Google Maps kaart bekijken waar je mag (nacht)vissen en/of met drie hengels mag vissen. Deze laatste opties vind je in de app onder de knop ‘Filter’.

 
Nachtvissen: check via ‘Filter’ of je ergens mag nachtvissen. Via het filter worden alleen wateren getoond, die gekoppeld zijn aan de Landelijke Nachtvistoestemming. Als je een water aanklikt, vind je vervolgens ook nachtvisinformatie voor dat water.

Nog geen account? Ga naar http://www.visplanner.nl/ of download de app. Vul je VISpasnummer in en je weet altijd en overal waar je wel en niet mag vissen! Met je inloggegevens kun je overigens ook meteen je vangsten registreren met MijnVISmaat.

De VISplanner apps zijn beschikbaar via:

 

Uiteraard staat VISplanner ook dit jaar weer op de Visma!

Lees ook:


Bekijk hier het originele artikel:

Geen categorie ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>