Westeinder meerval in Vis TV afl. 7 (video)

donderdag, 11 april 2013

Westeinder meerval in Vis TV afl. 7 (video)

Na de meer relaxte visserij in Drenthe, gaan Ed en Marco komende zondag 14 april weer voor een spektakelstuk. Hun hengels hebben ze daarvoor ingeworpen in de Westeinder nabij Kudelstaart. Van oudsher het bekendste leefgebied van de meerval in Nederland.

Tussen de karpers door heeft Marco daar in het verleden namelijk al eens bij toeval meerval gevangen. Dus, zijn ze er !
Moesten hij en Ed echter vorig jaar nog naar Belgi? om zo?n vis te vangen omdat de meerval bij ons nog totale bescherming genoot; nu mogen we er eindelijk ook in Nederland echt op vissen. Dus gaat ons duo er ook helemaal voor.

Karperhengels worden beaasd met dode aasvissen en pellets en krijgen een plekje op de rodpod. De velden riet en biezen ruiken als het ware naar meerval en vormen het ideale leefgebied van deze vissoort. Maar, of de ?lange baarddragers? ook willen bijten, moet nog blijken.

Check hier alvast de promo:

Ook de nieuwe serie Vis TV bestaat weer uit 12 wekelijks en op zichzelf staande afleveringen, zodat je tot half mei de prachtige en vaak spannende visavonturen van Ed Stoop en Marco Kraal kunt meebeleven. Daarnaast kun je op de website van Sportvisserij Nederland handige vistips bekijken die met de desbetreffende uitzending verband houden.

Vis TV is steeds te zien op zondagmorgen van circa 9.30 tot 10.00 uur op RTL-7, terwijl herhalingen elke zaterdagmiddag om circa 14.30 uur op deze zender worden vertoond. Ook bij uitzending gemist van RTL is de aflevering te zien, zodat je geen aflevering van Vis TV 2013 hoeft te missen.

Ed en marco op MijnVISmaat

 

De oplettende vismaten van Ed Stoop en Marco Kraal hebben natuurlijk al lang gezien wat de heren zoal vangen. Ed en Marco zijn namelijk ook actief op MijnVISmaat, het platform (website + app) om je vangsten te registreren en delen met je vismaten. Nog geen account? Ga naar www.mijnvismaat.nl en registreer je gratis!


Bekijk hier het originele artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>