2e Verslag WK Korpsen Zoet 2013 – Kanaal Brian, Venetië, Italië

maandag, 10 juni 2013

2e Verslag WK Korpsen Zoet 2013 - Kanaal Brian, Venetië, Italië

Afgelopen weekend werd het WK Korpsen gevist in het Italiaanse Venetië. Het kanaal van Brian was het water waar onze mannen hun degens kruisten met de wereldtop. Net geen podiumplek maar toch trots vanwege de moeilijkheidsgraad en de niet alledaagse vis die gevangen werd.

Klik hier voor het hele verslag

Bekijk hier het originele artikel:

Geen categorie , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>