Carpsquare Belgium 2015 in Mechelen

vrijdag, 09 januari 2015

Carpsquare Belgium 2015 in Mechelen

Nekkerhal Mechelen is het toneel van de 2e editie van Carpsquare Belgium. Na de eerste succesvolle editie van Carpsquare Belgium, maken we ons op voor de tweede editie van deze complete karperbeurs in België. Het ‘carp only’ (sport)vispubliek kan zich opmaken voor een inspirerend uitje vol karperplezier.

Op zaterdag 28 februari en zondag 1 maart 2015 vindt de tweede editie van Carpsquare Belgium plaats in de befaamde Nekkerhal te Mechelen. De beurs in Mechelen krijgt een oppervlakte van ruim 6.000 m?. Het multifunctionele karakter van het complex en de perfecte ligging maken van de Nekkerhal de ideale locatie voor een complete karperbeurs.

Karpervissen is hot in Belgi?

De belangstelling voor karpervissen is groot en laat ieder jaar weer een enorme groei zien qua toename van het aantal karperliefhebbers. Karpervissen in Belgi? leeft als nooit tevoren. In de eerste editie van Carpsquare Belgium was dat zeker voelbaar. We merken dit ook aan het enthousiasme van de Carpsquarevrienden van de populaire Carpsquare Facebookpagina. De beurs is geschikt voor jong en oud, man/vrouw en geschikt voor zowel de sport-?n recratievisser! Jeugdige karpervissers, en zij die het willen worden, zijn ook bijzonder welkom in de Nekkerhal. Tot en met 12 jaar is de entree bovendien gratis!

Goede voorbereiding voor het karperseizoen 2015

Op de beurs vind je de grote merken, groothandels, voerleveranciers, boiliedraaiers, vakantiereisbureaus, winkeliers en (voer)botendealers. Er is inmiddels flink wat nieuw materiaal op de markt, zodat je de nieuwste producten van het seizoen 2015 al kunt bekijken en soms ook al kunt aanschaffen bij de aanwezige winkeliers in de Nekkerhal. Zo zorg je voor je optimale voorbereiding voor het karperseizoen van 2015. Je kunt hierbij denken aan boilies, hengels, molens, pellets, beetmelders, bivvy?s, flavours, stretchers en alle andere benodigde materialen voor het populaire karpervissen.

Over de organisatie van de beurs

DRT Events is een organisatiebureau dat verschillende (hengelsport)beurzen organiseert met standhouders uit zowel binnen- als buitenland en is onder meer bekend van d? grootste Hengelsport- en Botenbeurs van Europa in de Jaarbeurs Utrecht met ruim 160 stands op een oppervlakte van 20.000 m2 en trekt circa 18.000 bezoekers. Carpsquare kent edities in Utrecht en Mechelen.

Heeft u vragen voor de beursorganisatie of belangstelling voor de laatste vierkante meters beursvloeroppervlak? Mail dan naar info@drtevents.nl.

Op onze website www.carpsquare.be kunt u meer informatie vinden over Carpsquare Belgium 2015. Op deze website kun je ook een kortingsbon downloaden. Hiermee ontvang je maar liefst ?1,50 korting op de entreeprijs van ?9,00.

Details op een rij

Wat: Carpsquare Belgium. Wanneer: zaterdag 28 februari en zondag 1 maart 2015. Tijdstip: elke beursdag van 10.00 – 17.00 uur. Locatie: Nekkerhal Mechelen, Nekkerspoel-Borcht 1, 2800 Mechelen (Belgi?). Facebook: Carpsquare Facebookpagina

Bekijk hier het originele artikel:

Geen categorie , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>