Dit weekend: Visma 2014 (video)

donderdag, 27 maart 2014

Dit weekend: Visma 2014 (video)

Dit weekend vindt in Ahoy Rotterdam de 46e editie van Visma plaats. Drie dagen lang opent deze hengelsportbeurs weer haar deuren voor de vele duizenden bezoekers en daarmee ook officieus het nieuwe visseizoen. Kom op 28, 29 en 30 maart dus naar Visma 2014.

Visma 2014 bruist van de hengelsportactie en heeft de bezoeker veel te bieden. Op tal van stands (waaronder groothandels, detaillisten, boten, toerisme en hengelsportverenigingen) is er weer allerlei moois op hengelsportgebied te zien. Ook kunnen bezoekers hun hart ophalen bij tal van activiteiten die op de beursvloer worden georganiseerd, zoals het Discovery Channel Theater, Tussen Kunst & Fisch, de demonstratiebak, de Ierse Pub, de Castingbaan, het jeugdplein van Sportvisserij Nederland, demonstraties, workshops en nog veel meer.

Check hier alvast de promo, gemaakt door Keyfeature Media Producties/ Sytse van der Harst:

Winnaar bekend

Ook deze editie van Visma vindt de verkiezing van ?Hengelsporthoofdstad van het jaar? weer plaats. Welke gemeente wordt in navolging van Hoogezand-Sappemeer, Rotterdam en Den Helder verkozen tot de plek met de beste hengelsportvoorzieningen in Nederland? De winnaar van 2014 wordt traditioneel weer ?s avonds tijdens de eerste beursdag van Visma bekendgemaakt.

De drie gemeenten die na de eerste schifting in de voorrondes met 123 genomineerde gemeenten doorgingen naar de finale zijn: Den Haag, Spijkenisse en Tilburg. De gemeente die de meeste stemmen en de beste beoordeling krijgt, wint de prestigieuze titel!

Succesverhaal

Het bestuur van Hengelsportvereniging Den Helder blikt terug op een succesvol jaar nadat de gelijknamige gemeente in 2013 de titel van Hengelsporthoofdstad van het jaar? binnensleepte. ?Daarmee is ook onze vereniging op de kaart gezet?, zegt voorzitter Gerrit Janssen. ?De jaarlijkse jeugdvisdag was, mede dankzij de titel, een groot succes met 180 enthousiaste kinderen. Ook hebben we extra snoek- en karperwedstrijden uitgeschreven en zijn er twee vissteigers gerealiseerd voor mindervaliden. Bovendien zijn we in gesprek met de gemeente en worden we bij verschillende waterprojecten betrokken.?

Kom kijken op onze stand!

Sportvisserij Nederland is traditiegetrouw natuurlijk ook dit jaar weer prominent op Visma aanwezig met een eigen stand. Hier kun je terecht met al je vragen over de VISpas en bijbehorende Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren, hengelsportverenigingen, vis en viswater.

Uiteraard zijn ook Vis TV-presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal van de partij voor het beantwoorden van vragen, zetten van handtekeningen en poseren voor foto?s. Op zaterdag en zondag zijn er op het jeugdplein allerlei leuke activiteiten voor de vissende jeugd. Bovendien is dit plein het eindpunt van de speciale Stekkie speurtocht die de jeugdige sportvisser over de hele Visma voert. Ook maak je bij de App-hoek (VISplanner, MijnVISmaat en Vissengids) kans op mooie prijzen bij MijnVISmaat.

Visma 2014

De 46e editie van de grootste en meest complete hengelsportbeurs van Nederland vindt plaats op 28, 29 en 30 maart in Ahoy Rotterdam. Ruim 80 exposanten in de categorie?n groothandel, detaillist, boten en toerisme presenteren hun nieuwste producten en diensten aan de bezoekers. Daarnaast vinden er vele activiteiten plaats, voor zowel fanatieke als recreatieve vissers.

Kaarten zijn met 10% korting te bestellen via www.visma.nl of op beursdagen tegen het normale tarief (? 10,-) te koop bij de kassa van Ahoy Rotterdam. Daarnaast kun je in combinatie met een online ticket ook online een parkeerkaart kopen met ? 2,75 korting (excl. transactiekosten). Kinderen t/m 13 jaar die onder begeleiding van een betalende volwassene komen, mogen gratis naar binnen.

Openingstijden: vrijdag 28 maart van 10.00 ? 22.00 uur, zaterdag 29 maart en zondag 30 maart van 10.00 ? 17.00 uur.

Nog niet overtuigd? Check dan de video van 2013:


Bekijk hier het originele artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>