Aanvullingslijst: meer water in de VISpas!

donderdag, 17 april 2014

Aanvullingslijst: meer water in de VISpas!

De digitale Aanvullingslijst is onlangs weer uitgebreid met nieuw water dat vanaf nu voor iedere VISpashouder bevisbaar is. Ook zijn op een aantal plaatsen de mogelijkheiden om ‘s nachts en/ of met drie hengels te vissen verruimd.

Voorbeelden zijn een gedeelte van het Havenkanaal in Elburg, de Gracht en sierwateren in Monnickendam, gemeentelijke wateren in Leidschendam-Voorburg, een deel van de Linge en een aantal wateren in Heteren. Ook mag weer op meer plaatsen het hele jaar door ?s nachts en met de derde hengel worden gevist mits men in het bezit is van resp. een geldige Nachtvis- en/of Derde hengeltoestemming:

Ursemmervaart erbij inclusief maantje Flevopolders: Wulptocht, Dodaartstocht, Duikerstocht en Gruttotocht Recreatiemeer Geestmerambacht komen maantje en tentje erbij Gemeente Stichtse Vecht: enkele wateren in Breukelen Gemeente Neder Betuwe De Linge vanaf de brug De Ster in de Veldstraat te Hemmen tot 100m voor de Dalwagensebrug in Opheusden In Brabant 34km Maasoever maantje en drietje! Wateren in Woensdrechtse en Ossendrechtse Polder

Je vindt de digitale Aanvullingslijst als pdf-bestand op de website. De nieuwe Aanvullingen zijn tevens opgenomen in de VISplanner (http://www.visplanner.nl/ en de VISplanner App). Wil je op een van de wateren in de Aanvullingslijst vissen, neem dan een printje van de Aanvullingslijst mee naar de waterkant.


Bekijk hier het originele artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>