Ruim 50.000 downloads voor de Vissengids App!

vrijdag, 22 juli 2011

Ruim 50.000 downloads voor de Vissengids App!

Met de gratis Vissengids App kun je alle Nederlandse zoetwater- en zeevissen overzichtelijk op je mobiele telefoon of tablet bekijken en zelfs determineren.

Na de lancering eind maart van dit jaar (waar we tijdelijk meer downloads hadden dan de Facebook App) hebben ruim 50.000 gebruikers dit aan den lijve ondervonden. De App is ontwikkeld voor de twee grootste App-platforms: de App-store en Android Market. Naast sportvissers blijken dit ook veel duikers, biologen, ecologen en anders ge?nteresseerden te zijn.

Enkele statistieken:

 

65% via de App Store, 35% via Android Market gedownload Door gebruikers uit 38 landen gedownload, waarvan 98% uit Nederland en Belgi? Hoogste aantal downloads op ??n dag: 2.960 (22 maart 2011) Hoogste notering in App Store: # 7 (24 maart 2011) Gemiddeld zo’n 450 downloads per dag sinds de lancering (22 maart 2011) t/m 20 juli 2011

Reviews lovend

De beoordelingen en reviews van gebruikers zijn doorgaans erg lovend: gemiddeld 4 uit 5 sterren. De App blijkt verrassend veel te kunnen, lekker te werken en het professionele beeldmateriaal wordt erg gewaardeerd. Enkele technische hickups (de App werkte tijdelijk niet op Android 2.3 en voor Galaxy S2 gebruikers) zorgden voor wat mindere reviews, maar die zijn begin juli opgelost door partner The Mobile Company.

Enkele quotes van gebruikers:

Mooie applicatie werkt nu ook op Galaxy S2!! – Na de update van 06 juli 2011 werkt deze mooie en nuttige applicatie nu ook op de Galaxy S2!! Super!!! (Eddy) Heel leuk en mooi – Ik vis niet maar dit is een mooie app voor je algemene ontwikkeling. Iedereen moet een stekelbaarsje van een snoek kunnen onderscheiden (voort) Leuke App – Doet precies wat het beloofd. Leerzaam en leuk (Karel Hagen) Vissen – Leuke overzichtelijke app! Must voor elke visliefhebber (Palmeg) Hele mooie App – Mooie app voor visser en duiker, 5 sterren van mij (Ligfietsende duiker) Handige app voor de sportvisser – Heel handige app voor aan de waterkant (Maarten Smits) Nuttige App – Niet alleen voor vissers, maar ook voor duikers met een beetje interesse voor het onderwaterleven is dit een interessante app. Vooral op het gebied van zoetwatervissen zijn weinig informatiebronnen te vinden (Edje 67) Vissengids – Alles bij de hand zelfs aan de waterkant (Visgek)

Lees ook:

Bekijk hier het originele artikel:

Geen categorie , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>