Team WK Feeder 3e plaats – Teams WK Kust Junioren en Heren + Dames Zoet kans op podium

vrijdag, 02 september 2011

Team WK Feeder 3e plaats - Teams WK Kust Junioren en Heren + Dames Zoet kans op podium

Bij het WK Feeder is het Nederlandse team er helaas niet in geslaagd haar koppositie te behouden, maar wist het team er nog wel een podiumplaats uit te slepen. Alhoewel zij dezelfde klassemenspunten hadden als de nr. 2 Oekraïne, t.w. 58 punten, behaalden zij door minder vangstpunten brons. Rusland werd met 56 kl.punten wereldkampioen Feeder. Het ziet er naar uit dat bij het WK Kust Junioren het Nederlandse teams kans heeft op een podiumplaats; het team is gestegen van de 3e naar de 2e plaats en ook individueel is er kans op een medaille voor Adriaan Dronkers. Hij staat na 3 wedstrijden op een gedeelde 3e plaats. Remi Lindhout staat na 3 wedstrijden aan de leiding bij het WK Kust Heren.

Klik hier voor de Italiaanse website met alle uitslagen tot dusver.

De ploegen bij het WK Zoetwatervissen Junioren U 18 en U 23 hadden minder geluk. Zij wisten hun 7e plaats in de totaaluitslag over 2 dagen niet te verbeteren. Bij de U18 is Itali? de nieuwe Wereldkampioen en bij de U22 Frankrijk.
Meer informatie volgt z.s.m. 

De bootvissers hebben gisteren hun laatste wedstrijd vervist. De Italianen waren oppermachtig met 3 podiumplaatsen in  het Individuele klassement en goud voor het landenteam. Het Nederlandse team is op de 14e plaats ge?indigd.

Vandaag zijn de teams van de dames en veteranen Zoetwatervissen aan hun wedstrijden begonnen.
Het damesteam Zoetwatervissen doet het goed tijdens haar WK. Na de eerste dag staat het team op de 3e plaats met 26 punten, achter Engeland (1e en 19 punten) en Rusland (2e met 24 punten), maar voor Duitland en Itali? die beide 28 punten hebben. Ingeborg Audenaerd is beste Nederlandse. Zij was vakwinnaar en staat nu op de 5e plaats. Een uitgebreider verslag volgt nog.
De Veteranen staan na de 1e dag op een 6e plaats, waarbij de Italianen met een groot verschil aan kop staan.

Bij het Kustvissen Dames was de vis moeilijk te vangen. Ilonka Rijnberg wist nog haar sector te winnen met 3 vissen. Linda van de Velde is beste Nederlandse. Zij staat 10e in het klassement na 3 wedstrijden

Klik hier voor het verslag WK Feeder

Klik hier voor het verslag WK Kust Junioren

Klik hier voor het verslag WK Kust Heren

Klik hier voor het verslag WK Kust Dames

Klik hier voor het verslag 1e wedstrijddag WK Zoet Junioren

Klik hier voor het verslag 3e en laatste dag WK Boot

Klik hier voor het verslag offic?le training WK Dames Zoet

Klik hier voor het verslag trainingen WK Zoetwatervissen Senioren


Bekijk hier het originele artikel:

Geen categorie , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>