Vis TV online terugkijken weer gratis!

donderdag, 21 april 2011

Vis TV online terugkijken weer gratis!

De afgelopen weken werden we overstelpt door mailtjes van boze en teleurgestelde fans van Vis TV. Die zijn namelijk gewend om in het weekend te vissen en dan na afloop alsnog Vis TV te bekijken via Uitzending Gemist. Heel begrijpelijk!

Minder begrijpelijk vond men echter de actie van RTL om voor het terugzien van Vis TV steeds 99 eurocent te vragen.

Nou, beste Vis TV Vrienden en Vriendinnen; we hebben goed nieuws. Het moeten betalen om Vis TV te kunnen bekijken is namelijk van de baan. Het is nu gewoon weer gratis zodat je ons populaire hengelsportprogramma zelfs de hele dag zonder ??n cent te hoeven betalen kunt zien.

-> Lees hier al het Vis TV nieuws


Bekijk hier het originele artikel:

Geen categorie , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>