Nederlandse teams 5e en 14e bij Internationale wedstrijd in Brandenburg

maandag, 31 oktober 2011

Nederlandse teams 5e en 14e bij Internationale wedstrijd in Brandenburg

In het Duitse Brandenburg (bij Berlijn) waren de afgelopen week 51 internationale teams aanwezig om tijdens de bekende “I.A.M.-wedstrijd” elkaar de loef af te steken. Onze nationale teams behaalden in dit internationale decor een niet onverdienstelijke 5e en 14e plaats. Individueel was Christian Surquin de beste Nederlander met en 4e klassering.

Klik hier voor het volledige verslag


Bekijk hier het originele artikel:

Geen categorie , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>