Ed & Marco Nationale Hengeldag Tour

donderdag, 19 mei 2011

Ed & Marco Nationale Hengeldag Tour

Ed Stoop en Marco Kraal, onze bekende presentatoren van VisTV, bezoeken dit jaar maar liefst tien evenementen op Nationale Hengeldag. Ed bezoekt vijf verenigingen in West-Nederland. Marco komt bij vier verenigingen in Limburg en bij één vereniging in Oost-Brabant langs.

De afgelopen maanden hebben zich bijna 100 enthousiaste hengelsportverenigingen en -federaties gemeld met diverse leuke activiteiten en evenementen op Nationale Hengeldag. De activiteiten vari?ren van open viswedstrijden, jeugd- en koppelwedstrijdjes, demonstraties van verschillende vistechnieken, open dagen, openingen van nieuwe visvijvers en vissteigers tot tweedehandsbeurzen van hengelsportartikelen.

Iedereen vist mee! is de slogan van Nationale Hengeldag en middels een gratis dagvergunning maken deze verenigingen dat dit jaar ook mogelijk.

Route Ed Stoop

09.30 ? 10.30 uur HSV Haarlem - jeugdviswedstrijd in Haarlem 11.30 ? 12.30 uur HSV VIOD - jeugdviswedstrijd en open dag in Heerhugowaard 13.30 ? 14.30 uur HSV Het Snoekje - jeugdvisdag en opening nieuwe vissteiger in Heemskerk 15.30 ? 16.30 uur ZHSV Zeevissen.com – Gehandicapten Zeevisdag in Velsen-Zuid (Velserdijk) 18.00 ? 19.00 uur ‘s-Gravenhaagse HSV - Familieviswedstrijd in Den HaagRoute Marco Kraal


Bekijk hier het originele artikel:

Geen categorie , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>