4 juni: Algemene Ledenvergadering Sportvisserij Nederland

dinsdag, 17 mei 2011

4 juni: Algemene Ledenvergadering Sportvisserij Nederland

Dit jaar vindt de Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats op zaterdag 4 juni, in het Conferentiecentrum Zonheuvel, Amersfoortseweg 98 te Doorn. Het is een bijzondere ALV, want tegelijkertijd wordt met een symposium het 5-jarig bestaan van Sportvisserij Nederland gevierd. Tevens wordt een kersvers nieuw bestuur gekozen.

Bestuurders van hengelsportverenigingen zijn van harte welkom.

De Algemene Ledenvergadering is het hoogste orgaan van Sportvisserij Nederland. Zij bepaalt het beleid

Het ochtenddeel zal voornamelijk in het teken staan van het 5-jarig?jubileum. Er wordt teruggekeken op vijf jaar Sportvisserij Nederland. Daarnaast zullen er boeiende, inspirerende presentaties worden gegeven over de toekomst van de sportvisserij, over hoe je doelen kunt bereiken en over jeugd en de sportvisserij.

In de middag zal de ledenvergadering plaatsvinden en het nieuwe bestuur aantreden. Tevens zal er op een feestelijke manier afscheid worden genomen van de huidige bestuursleden.

ALV stukken

Kijk hieronder voor de stukken (PDF), behorende bij de ALV van 2011 op 4 juni 2011:


Bekijk hier het originele artikel:

Geen categorie , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>