Kijktip: Vissen in Zuid-Holland (video)

donderdag, 19 mei 2011

Kijktip: Vissen in Zuid-Holland (video)

Sportvisserij Zuidwest Nederland brengt een eigen, regionaal visprogramma; Vissen in Zuid-Holland op Regio TV InfoThuis. In deze serie van tien afleveringen staat, zoals de naam al doet vermoeden, het vissen in Zuid-Holland centraal.

In de tien afleveringen komen verschillende visserijen en het werk van Sportvisserij Zuidwest Nederland aan bod. Van zeevissen vanaf het havenhoofd in Scheveningen tot snoeken bij Kinderdijk en van wedstrijdvissen op het Kanaal door Voorne tot het belagen van forel op het Oostvoornse Meer.

Elke dinsdag kun je vanaf ca. 18.00 uur kijken naar een nieuwe aflevering van Vissen in Zuid Holland. Het visprogramma van Regio TV Infothuis met wekelijks aandacht voor de leukste visstekjes en tips voor hengelaars. Zie voor meer informatie ook http://www.sportvisserijbelangen.nl/.

-> Bekijk hier de uitzending over zeebaars vissen.


Bekijk hier het originele artikel:

Geen categorie , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>