Vers van de pers: Visionair nummer 23

woensdag, 28 maart 2012

Vers van de pers: Visionair nummer 23

De nieuwste uitgave van Visionair staat weer boordevol artikelen over vis en aanverwante onderwerpen.

Denk daarbij aan een high tech verhaal over visserijkundig onderzoek met behulp van DNA, of een indringende reportage van Greenpeace waarin de negatieve effecten van de wereldwijde overbevissing voor de Afrikaanse kust worden beschreven. Verder besteden we aandacht aan de making of V.I.S.S.E.N, een unieke TV-productie die op 28 mei a.s. door de AVRO zal worden uitgezonden.

Wil jij dit mooie blad ook thuis ontvangen? Klik hier voor een abonnement in onze webshop!

Visionair archief:

Lees ook:


Bekijk hier het originele artikel:

Geen categorie ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>