Dagoverwinning Team Edelkarper/Spro WK Kust Korpsen Mimizan

vrijdag, 25 mei 2012

Dagoverwinning Team Edelkarper/Spro WK Kust Korpsen Mimizan

De dagoverwinning van de 2e wedstrijddag ging naar het team van Edelkarper/Spro. Arjan Rijnberg werd in de individuele uitslag winnaar en ook Eric Goosens wist de sector winst op zijn naam te schrijven. In de tussenstand gaat het Portugese team A Robaleira aan de leiding met slechts 6 klassementspunten. Op korte achterstand gevolgd door Edelkarper/Spro en Italiaanse ASD team Granspecatore Maver.

Klik hier voor het hele verslag

Bekijk hier het originele artikel:

Geen categorie , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>