WK Kust Korpsen in Mimizan, Frankrijk

maandag, 21 mei 2012

WK Kust Korpsen in Mimizan, Frankrijk

In het Franse Mimizan is het WK Kustvissen voor Korpsen van start gegaan. De korpsen van HSV Westkapelle en HSV De Edelkarper uit Bergen op Zoom nemen namens Sportvisserij Nederland deel aan dit WK. Op de foto ziet u het team van Westkapelle na afloop van het NK Kustvissen 2011, waar zij zich als winnaar voor het WK Korpsen 2012 plaatsten (vlnr Frank Peene, Janko de Witte, Marijn Gabriëlse en Kristiaan Minderhoud – Jacky Minderhoud en Gerrit v.d. Vliet ontbreken hierop).

Namens HSV De Edelkarper nemen Remco Geuze, Eric Goossens, Jan Hennekam, Remi Lindhout en Arjan Rijnberg met coach Jurgen van Rijswijk aan het WK deel.

Vandaag vindt de opening van het WK plaats. Z.s.m. zullen wij meer informatie op deze site publiceren.

Klik hier voor het programma van het WK

Klik hier voor de site van de Franse organisatie (t.z.t. volgt hierop het nieuws)


Bekijk hier het originele artikel:

Geen categorie , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>