3e plaats en sectorwinst WK Kust Korpsen in Mimizan

donderdag, 24 mei 2012

3e plaats en sectorwinst WK Kust Korpsen in Mimizan

De eerste wedstrijddag van het WK Kust Korpsen te Mimizan zit erop. Er werd gevist op hetzelfde parcours als de training, het stuk strand ten zuiden van het riviertje de Courant. De tactiek was wat bijgeschaafd om zodoende de zwaardere vissen te proberen te vangen. En dat lukte!

Klik hier voor het volledige verslag van de eerste wedstrijddag WK Kust Korpsen in Mimizan-Frankrijk.

Bekijk hier het originele artikel:

Geen categorie , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>