Visionair nummer 24

woensdag, 18 juli 2012

Visionair nummer 24

Onlangs is Visionair no 24 verschenen. In dit nummer wordt veel aandacht besteed aan de steur in Nederland.

Naast een verhaal over visvriendelijke kaviaar van eigen bodem, wordt er ook stilgestaan bij het steurenproject van het WNF en Sportvisserij Nederland, een uniek project dat nu al geslaagd lijkt te zijn.

Meer dan lezenswaardig zijn verder de verhalen over de opkomst en ondergang van de riviervisserij in Nederland, vismigratie in het Noordzeekanaal en de unieke paai van forellen in het Oosvoornse Meer. Columnist Jelle Reumer laat tenslotte zien dat vissen wel heel dicht bij de mens staan.

-> Naar de visionair website

Abonnement op dit mooie vakblad? Klik hier!


Bekijk hier het originele artikel:

Geen categorie ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>