Meer dan 220 sportvisvideo’s online

dinsdag, 14 juni 2011

Meer dan 220 sportvisvideo's online

Het aantal video’s dat op het YouTube kanaal van Sportvisserij Nederland staat is inmiddels behoorlijk talrijk. Ze zijn in totaal al bijna dan 2,7 miljoen keer bekeken (!). Om het overzicht in het aanbod van sportvisfilmpjes niet kwijt te raken, zijn alle video’s op dit kanaal onlangs gerangschikt.

Hierdoor is het mogelijk om alle filmpjes op basis van onderwerp te selecteren en te bekijken. Zo zijn er onder meer de onderwerpen witvissen, roofvissen, karpervissen, zeevissen, vliegvissen, Vis TV en Visblad TV. Surf naar ons Youtube-kanaal en klik op de functie ?afspeellijsten?. Hierna zoek je het gewenste label erbij en krijg je een overzicht van de beschikbare video?s. Of klik hieronder op ??n van de onderwerpen.

Veel kijkplezier gewenst!


Bekijk hier het originele artikel:

Geen categorie ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>