Rafael Nadal: “Ik ben vissen!”

zaterdag, 11 juni 2011

Rafael Nadal: "Ik ben vissen!"

Toptennisser Rafael Nadal begint zijn voorbereiding op Wimbledon met een paar dagen golfen en vissen. Dat zei de Spaanse nummer één van de wereld na zijn uitschakeling op het grastoernooi van Queen’s, waar hij in de kwartfinale verloor van de Fransman Jo-Wilfried Tsonga.

‘Ik kan wel wat afleiding gebruiken. Ik moet even aan andere dingen dan tennis denken’, aldus Nadal.

“Het negatieve is dat ik hier heb verloren, maar het positieve is dat ik een paar dagen vrij heb. Het is voor mij belangrijk dat ik hier met vrienden en familie ben. Ik heb het nodig om een paar dagen met hen te zijn. Ik ga golfen en misschien vissen, dat is heel rustgevend.”

Gratis tip van ons aan Nadal: Laat die golfclubs lekker liggen, ga toch vissen!


Bekijk hier het originele artikel:

Geen categorie , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>