Bestellingen Nachtvis- en Derde Hengeltoestemming loopt storm

woensdag, 16 januari 2013

Bestellingen Nachtvis- en Derde Hengeltoestemming loopt storm

Het aantal bestellingen van Nachtvis- en Derde hengeltoestemmingen is op dit moment enorm. Binnen een week zijn al meer dan 1.000 bestellingen van één of meer documenten gedaan. Een mooi aantal, zeker omdat voor velen het visseizoen nog nog moet beginnen.

‘En we verwachten dat straks met het mooie weer nog massaler besteld zal worden’, aldus Toine Aarts, hoofd Visdocumenten bij Sportvisserij Nederland.

Sinds kort is het mogelijk om online een Nachtvistoestemming of Derde hengeltoestemming te bestellen. Je ontvangt dan automatisch een tijdelijke toestemming waarmee je direct naar de waterkant kunt. De toestemmingen zijn in heel Nederland geldig voor de betreffende wateren uit de Gezamenlijke Lijst van Viswateren. Zij worden gekenmerkt door de volgende symbolen:

  

-> Lees hier meer over de nieuwe documenten en regels m.b.t. nachtvissen en vissen met drie hengels.

-> Klik hier om direct te bestellen.


Bekijk hier het originele artikel:

Geen categorie , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>